uudet elementit/FINCENT_fin_msta_kvi.jpg

Puolustusvoimien kansainvälinen keskus järjestää sotilaallisen kriisinhallinnan kursseja johtaja- ja asiantuntijahenkilöstölle Yhdistyneiden kansakuntien, Euroopan unionin, Afrikan unionin ja Naton johtamiin kriisinhallintaoperaatioihin. Vuoden 2015 alusta PVKVK on toiminut osana Maanpuolustuskorkeakoulua.
Lue lisää...

Kaikki PVKVK:n kurssit ja ajankohtaiset asiat löytyvät uudelta englanninkieliseltä sivustoltamme. Tärkeimmät tiedot ja uutiset myös uusilta suomenkielisiltä sivuilta.

 

TIEDOTTEET

Uusimmat tiedotteet löytyvät uusilta verkkosivuiltamme suomeksi ja englanniksi.

11.1.2016 

 

Kansainvälinen keskus Naton kriisinhallintakoulutuksen koordinaattoriksi
Maanpuolustuskorkeakouluun kuuluva Puolustusvoimien kansainvälinen keskus (FINCENT) on nimetty Naton ja kumppanimaiden kriisinhallintakoulutuksen koordinaattoriksi vuoden 2016 alusta. FINCENT koordinoi usean koulutuskeskuksen kriisinhallintakoulutusta ja koulutuksen laatuvaatimusten täyttymistä.
Lue lisää uusilta sivuiltamme... 

     

28.9.2015 

 

Kansainvälisen keskuksen johtaja vaihtuu
Santahaminassa järjestettiin perjantaina 25. syyskuuta Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen johtajan vaihtotilaisuus. Tehtävän otti vastaan komentaja Jukka-Pekka Schroderus everstiluutnantti Timo Hämäläisen siirtyessä uusiin tehtäviin.
Lue lisää uusilta sivuiltamme...

     

9.9.2015

 

Puolustusvoimien kansainväliselle keskukselle myönnetty Naton laatusertifikaatti
Puolustusvoimien kansainvälinen keskus käynnisti keväällä 2014 projektin, jonka tavoitteena oli saavuttaa Naton laatustandardi koulutusalalla. Projekti käynnistyi itsearvioinnilla saman vuoden syksyllä ja huipentui Naton laatuarviointiryhmän tarkastuskäyntiin huhtikuussa 2015. Keskukselle myönnettiin Naton koulutuspäällikön allekirjoittama laatusertifikaatti (Quality Assurance Accreditation Certificate) kesällä 2015.
Lue lisää...

     

 Puolustusvoimien Kansainvälinen Keskus, päivitetty 16.05.2016 15:13